Дизайн на спалня 

Спалнята е много важна стая, защото в нея си почиваме. Нейният дизайн трябва да бъде успокояващ и предразполагащ към отдих. Както и при изготвянето на дизайна на другите стаи, така и за спалнята е нужно да се изготви подробен план. За да се постигнат добри крайни резултати, предварително се планира местоположението, големината, вида и количеството на мебелите в стаята. Имайте предвид, че трябва да оставите достатъчно пространство за преминаване измежду мебелите. Те трябва да са на леснодостъпно място. Ако се затруднявате при изготвянето на плана, повикайте нас – експертите! Ние можем да ви помогнем при взимането на важни ремонтни решения и при избора на подходящи строителни материали и обзавеждане за спалня.

Какво да имате предвид когато мислите за дизайн на спалня?

Красивата, удобна и комфортна спалня има добър интериарен дизайн, който е напълно съобразен с характеристиките ѝ. Трябва да се има предвид какво е изложението на стаята, за да се избере правилната боя. Ако стаята е тъмна, светлата боя би я “отворила”. Светлата боя би ви била от полза също, ако помещението е малко, защото така се създава илюзията за по-голямо пространство. Възможно е да добавите декорации и украси по ваш вкус. Не е нужно стените да са в един цвят. Оставете въображението ви да се развихри. А ако искате да е един цвят, защото ще слагате красиви картини в рамки, решението отново е изцяло ваше. Ние бихме се съобразили с всички ваши нужди и желания, ако се обърнете за помощ към нас. Имайте предвид, че когато става въпрос за осветление на спалня, то не трябва да бъде натрапчиво. Нужно ви е меко осветление, като ние препоръчваме LED осветителни тела. Те са качествени и много по-икономични. С тяхна помощ ще спестите от месечните сметки за ток. За още такива съвети, потърсете ни. Отговаряме на посочените телефони и на имейла. Може да използвате и формата за контакт в уебстраницата ни.

Потърсете ни за ремонт и дизайн на спалня!

Ние се доказахме като истински професионалисти, които държат на спазването на крайните срокове и на договорените крайни цени. Затова нашият екип е известен с коректността и индивидуалното си отношение. Повикайте ни и ние ще дойдем на предварителен оглед, на който ще се запознаем с особеностите на помещението ви и ще дадем оптимално най-добрите решения за вас. Потърсете ни за дизайн на спалня и няма да съжалявате! 

4.6/5 - (112 votes)
Comments
  • Много красив и уютен дизайн! Обичам цветовете и подбора на мебелите. Браво!

  • Изглежда толкова комфортно и спокойно! Обожавам декорацията с растенията и светлите тонове. Просто прекрасно!

  • Толкова стилно и уютно! Обожавам детайлите и избора на текстилите. Много впечатлена съм!

  • Просто прекрасна спалня! Обожавам цветовете и съчетанието на тапета с мебелите. Истински уют и комфорт!

Comments are closed.