Към кого да се обърнем за откриване на скрит теч в София?

На повечето домакинства в някакъв етап от ежедневието им се налага да потърсят добър водопроводчик за откриването и отстраняването на скрит теч, който е твърде вероятно да е от апартамента над Вас, но може и проблема далеч да не е толкова лесен. Тогава започваме да си задаваме въпрос има ли апаратура за откриването му без къртене. Лично на мен наскоро ми се наложи да използвам подобни услуги на фирма, която е специализирана в тази област и реших да потърся в google и предположенията ми се оказаха прави.

Има фирми, които се занимават професионално с откриване на течове София

Няколко фирми на които се спрях и повиках на случаен принцип една от тях. След около час след като започна термографската диагностика стигнаха до извода, че теча не идва от комшията над а мен, а преминава през него и видимо се проявява при мен.

Този извод беше доста интересен за мен, дори не повярвах първоначално и подходих доста резервирано. След като откриха източника на проблема ни предложиха и техните услуги и за отстраняването, което също беше добре, тъй трябваше да ми се наложи да търся и майстор водопроводчик, който вероятно и трудно щяхме да му обясним къде точно е проблема и защо в действителност е там. Въпросната фирма реагира бързо и изпратиха техен специалист, който се захвана и в рамките на половин ден ни разреши проблема.

Смея да твърдя, че дори работят на доста приемливи цени и като допълнение дават една година гаранция за изпълнения ремонт, нещо което в България май е доста рядко. Ако и на вас Ви се наложи да се занимавате с подобни проблеми, а не се съмнявам, че почти всичко блокове като нашия – панелки имат подобни проблеми.

Ето и координатите на въпросната фирма:

Уеб сайт: https://buildings-audit.com

Малко повече подробности за откриване на течове в бани и тераси с термокамера, които успях да намеря

Термокамерата може да бъде използвана за откриване на течове в бани и тераси. Тя прави това, използвайки термография – инфрачервен лъч, който може да детектира малки температурни разлики между повърхностите. Така се обезпечава, че всички течове ще бъдат достъпни и разпознати бързо и лесно. Термокамерата може да покаже изцяло представяне на течовете на екрана и да помага на инспекторите да разберат кое от изливите има найголяма сериозност.

4.6/5 - (78 votes)