Предимства на алуминиевите парапети

Алуминия има свойства, които го правят идеален избор за много приложения: устойчивост на корозия, висока якост, ниско тегло и др. Оксидираните алуминиеви парапети са по-добри от други материали, включително стомана, тъй като те имат почти никакви разходи за поддръжка и със сигурност ще надживее металните парапети или имитацията на ковано желязо.

Помислете за местата, където знаете, че е използван алуминий,

местата където издръжливост и сила са приоритет … самолети, космически совалки, автомобилни ремаркета, окачени фасади, дограми и др. Сега мисля, че отговора е ясен – алуминиевите парапети са за предпочитане по-ред причини и от гледна точка на цените спрямо другите.

За да се запознаете повече с търговска марка Инфомет погледнете нашето видео: https://www.youtube.com/watch?v=VuNhpkJvwDo

Лесна поддръжка – Парапетите от алуминий не е необходимо да се бъде пребоядисван всяка година за разлика от парапетите от ковано желязо и дърво. Профилите са преминали химическа оксидация, което гарантира лъскавото им покритие дълги години напред без да се наруши дори и на пряко атмосферно влияние. Друго основно предимство на алуминия е, че дори и профилите да се надраскат няма да корозира, а дори при профилите, които са в натурален цвят трудно се забелязва. (1) На снимката вляво сме показали ефекта на металните парапети след известен период от време е неизбежно тяхното ръждясване, освен ако не се пребоядисват периодично. Дори когато профилите са поцинковани също се получава този ефект.

Естетика – за никой не е тайна, че в момента парапетите от алуминий са с най-широко разпространение. Профилите могат да бъдат прахово боядисвани в различни шарки на дървесина или просто по електронно-химичен път да бъдат усвоени различни цветове на фитингите и тръбите. Предават добър естетически вид на всяка сграда или къща.

Ако искате да се свържете с нас за да Ви предоставим оферта за изработка на алуминиеви парапети посетете нашия уеб сайт или посочените по-долу телефони.

Уеб сайт: http://infomet.eu