Фирми за ВиК услуги: Повече от просто един водопроводчик

Водопроводчиците и ВиК фирмите не са непременно едно и също нещо. Когато имате спукан кран, запушена канализация, водопровод или друг общ проблем Вие най-вероятно имате нужда от някой водопроводчик. От друга страна ВиК фирмите в повечето случай се занимават с по мащабни проекти от това да дойдат и да отпушват тоалетната Ви, тяхната основна насоченост е в изпълнението на основни ремонти – изграждането на ВиК инсталации, Смяна на щрангове и канализационни мрежи.

Има доста основни предимства в наемането на тясно специализирана фирма в отстраняването на текущи аварии, откриване и отстраняване на течове и др. проблеми с водопровода

Има няколко въпроса свързани с водопроводните услуги, които не може да се доверите на кой да е водопроводчик и намирането на правилния изпълнител е от особено значение, тъй като неправилен монтаж или изградена инсталация може да Ви създават проблеми години напред, а никой не иска това.

  • Какво обхваща ремонта на водопроводните услуги, който предлагате?
  • Имате ли лицензирани и опитни водопроводчици?
  • Какво е гаранционният период на вашите ВиК ремонти?
  • Имате ли предложения за предоставяне на допълнителни материали за ВиК ремонта или изграждането на ВиК инсталацията?
  • Какво покриват гаранционните ви услуги?

Сериозните и големи фирми в този бранш не са склонни да поемат малки на обем работи, като монтаж на мивка или отпушване на канализация, а в повечето случай те се ангажират с големи и сериозни ремонти – подмяна на дефекти в септични системи, пълна подмяна на тръбопроводи или цялостна реконструкция на отоплителни системи.

За повече информация може да погледнете нашият уеб сайт за професионални ВиК услуги в Софияhttps://151.bg/вик-услуги/