Електрическа безопасност в дома ни #2

Fri, 24 Oct 2014 15:32:18 EEST by angel, 2696 views

ел безопасност иконаСтари и дефектни проводници - Качествените проводници, които отговарят на стандартите за безопасност е едно от най-важните условия. Лошо окабеляване може да увеличи шансовете за пожари, токови удари, както и други сериозни последствия. Поради тази причина е почти задължително да се избягват ремонти от типа „направи си сам“, а напротив препоръчително е да повикате квалифициран електротехник в София, които да Ви изпълни всички необходими ремонти качествено. При сегашното ниво на зависимостта ни от електричество е хубаво да разполагате с опитен ел техник насреща за да може да се отстраняват всякакви неизправности преди да е станало късно. Повредени, износени или корозирали електрически проводници могат да увеличат шанса на ел аварии. Ако Ви е необходим електро майстор може да посетите по-долу фирмите, които сме изброили въз основа на техни клиенти които са използвали услугите им.

Read more

Пътуване до Сингапур

Tue, 18 Jun 2019 10:35:21 EEST by admin4o, 223 views

В случай, че ви е осенила идеята да се разходите по света и да посетите места, които се различават коренно от това, което виждате ежедневно около себе си, изберете екскурзия Сингапур. Там изобилства от забележителности, които ще ви оставят без дъх. Определено ще ви е трудно да прецените кое да видите и кое да оставите за следващото си пътуване.

Read more

Удачни начини за носене на кецове на работа

Thu, 07 Mar 2019 16:35:10 EET by admin4o, 339 views

Досега светът редовно се възползва от удобството на маратонките във всеки сгоден случай. Въпреки това, носенето на кецове на работното място все още остава чувствителна тема. Ако си мислите да го направите, трябва да помислите за две основни неща. Едното е естеството на вашата работна среда  - дали тя е по-непринудена. Творческите работни места ще позволят ппо-свободен стайлинг, докато корпоративните офиси вероятно няма да толерират нищо повече от строги класически облекла.

Read more

Обувките, без които нито един дамски гардероб на може

Thu, 07 Mar 2019 15:32:50 EET by admin4o, 321 views

Несъмнено всеки стил в модата си има своето очарование и дизайнерите се стремят да отговорят на всеки вкус, създавайки все по-универсални и по-практични творения, които да съвпадат перфектно с най-популярните начини на обличане. Така например, маратонките, които до скоро бяха считани единствено за спортни обувки, отдавна вече опровергаха тази си слава и съвременните модели надхвърлиха  всичките ни очаквания. Те идват в очарователни цветове и декоративни елементи, за да се превърнат в желана част към всяка модна визия.

Read more

Кога се нуждаем от адвокат в семейството?

Sat, 17 Oct 2015 14:59:38 EEST by angel, 2537 views

Семейството е кръгът от най-близките ни хора на този свят, но понякога се случва да се създадат конфликти и проблеми между членовете на едно семейство, които не могат да бъдат разрешени лесно и мирно. Хората са различни и има ситуации, в които се налага всеки да потърси правата си по закон, просто защото обстоятелствата го изискват. Но вместо да си причиняваме още неприятности и главоболия при така или иначе наличния проблем, можем да изберем далеч по-ефективен и безболезнен начин за справяне със ситуацията, каквато и да е тя. За казуси, възникнали вътре в семейството, отнасящите се за пари, недвижими имоти, деца и други, най-добрият начин да разнищим и да доведем до положителен край случая е да се обърнем към адвокат.

Read more

Влагоуловители и влагоабсорбатори за здрав дом

Fri, 17 Jul 2015 14:33:42 EEST by angel, 3706 views

Тези уреди са изключително ефективни за приложение в апартаменти, къщи, вили, офиси и други помещения с цел премахване на излишната влага от тях. А високата влажност на мястото където живеем или работим е доста вредна както за нас самите и нашето здраве, така и за нашия интериор в дома или офиса. Влагата е способна да ни разболее, да предизвика алергии, да отключи различни здравословни проблеми. Тя може да бъде пагубна и за жилището ни, тъй като влияе отрицателно на всичко около нас включително боята и тапетите по стените и тавана, подовите настилки, плочките в банята, мебелите, текстила и много други неща вкъщи. Както знаем водата има разрушително действие, така че трябва много да внимаваме тя да не влиза в дома ни и да не остава там. Но пък в случай, че това стане винаги можем да разрешим проблема с помощта на влагоабсорбатор.

Read more

Кога се нуждаем от ВиК услуги в София

Wed, 30 Apr 2014 14:56:23 EEST by angel, 2944 views

Повечето хора мислят, че нуждата от водопроводчик изниква единствено когато се стигне до решаване на ВиК авария или проблем. Тези услуги се развиват с всяка изминала година и ако до преди няколко години главните ВиК дружества в София и страната бяха свързани с откриването и отстраняване на течове или подмяна на водопроводни инсталации, днес професионалистите, които работят в тази сфера предлагат извършването на много други дейности за подобряване на вида и комфорта в санитарните помещения и кухнята.

Read more

Какво да направим при ВиК авария

Sun, 27 Apr 2014 17:02:21 EEST by angel, 3251 views

Рано или късно на повечето собственици ще им се наложи да се справят с някакъв вид ВиК авария. Знанието как да се постъпи в такава ситуация ще помогне проблема да не се задълбочи. Първо трябва да се намери централния спирателен кран, който е в непосредствена близост до водомера и след като го откриете трябва да спрете водата от него за да се намалят щетите от аварията.

Read more

Предимства на алуминиевите парапети

Thu, 10 Apr 2014 13:12:30 EEST by angel, 2459 views

Алуминия има свойства, които го правят идеален избор за много приложения: устойчивост на корозия, висока якост, ниско тегло и др. Оксидираните алуминиеви парапети са по-добри от други материали, включително стомана, тъй като те имат почти никакви разходи за поддръжка и със сигурност ще надживее металните парапети или имитацията на ковано желязо.

Read more

Електрическа безопасност

Sun, 30 Mar 2014 19:07:50 EEST by angel, 3650 views

Безопасността докато използваме електрически уреди или ел инсталацията е важна и отговорна част от нашето ежедневие. Тя изисква от нас винаги да следваме правилните процедури при работа с ел контактите и кабелите. Много е важно да не пренебрегваме факта, че електричеството може да бъде смъртоносно. Ако не сте опитен в тази област, то винаги е най-добре да се свържете с опитен и квалифициран електротехник за да извърши необходимите Ви ремонти или подобрения.

Read more

Запушена канализация

Sun, 30 Mar 2014 18:43:01 EEST by angel, 16711 views

запушена канализация софияТова се случва почти на всеки собственик на жилище в накакъв момент. Можете тоалетната да е запушена или бавно да се оттича водата след като си вземето душ или въобще да не се оттича – това не е нормално и не е препоръчително. Водата винаги си намира пролука откъде да премине и тези случай когато не може стават течове и други странични и неприятни явления.

Read more

Към кого да се обърнем за откриване на скрит теч в София?

Sun, 30 Mar 2014 14:46:49 EEST by angel, 3365 views

На повечето домакинства в някакъв етап от ежедневието им се налага да потърсят добър водопроводчик за откриването и отстраняването на неоткриваем теч, който е твърде вероятно да е от апартамента над Вас, но може и проблема далеч да не е толкова лесен. Тогава започваме да си задаваме въпрос има ли апаратура за откриването му без къртене. Лично на мен наскоро ми се наложи да използвам подобни услуги на фирма, която е специализирана в тази област и реших да потърся в google и предположенията ми се оказаха прави. Има фирми няколко фирми на които се спрях и повиках на случаен принцип една от тях. След около час след като започна термографската диагностика стигнаха до извода, че теча не идва от комшията над а мен, а преминава през него и видимо се проявява при мен.

Read more

Фирми за ВиК услуги: Повече от просто един водопроводчик

Sun, 30 Mar 2014 14:02:28 EEST by angel, 2558 views

Водопроводчиците и ВиК фирмите не са непременно едно и също нещо. Когато имате спукан кран, запушена канализация, водопровод или друг общ проблем Вие най-вероятно имате нужда от някой водопроводчик. От друга страна ВиК фирмите в повечето случай се занимават с по мащабни проекти от това да дойдат и да отпушват тоалетната Ви, тяхната основна насоченост е в изпълнението на основни ремонти – изграждането на ВиК инсталации, Смяна на щрангове и канализационни мрежи.

Read more